Søk

Går fra skatt til utlån 

Nina Schanke Funnemark har vært assisterende skattedirektør de siste tre årene. Nå blir hun sjef i Lånekassen (Foto: Skatteetaten) 

Juristen Nina Schanke Funnemark blir ny direktør i Lånekassen. 

Lånekassens styre har ansatt Nina Schanke Funnemark (47) som ny administrerende direktør i Lånekassen. Nina Schanke Funnemark er utdannet jurist ved universitetet i Oslo og har de siste tre årene vært assisterende skattedirektør. Før dette hadde hun ulike lederstillinger i skatteetaten, blant annet avdelingssjef ved Bærum likningskontor, avdelingsdirektør ved Skatt øst og regiondirektør for Skatt sør. 

– Jeg ser fram til å ta fatt på jobben som administrerende direktør for Lånekassen til høsten. Lånekassen har et viktig samfunnsoppdrag og er en organisasjon som jeg opplever har høye ambisjoner og som setter brukerne i fokus, sier hun i en pressemelding. 

– Lånekassen gjør utdanning mulig, og vi skal ha treffsikre støtteordninger for ulike behov. Våre digitale løsninger skal være moderne og brukervennlige. Nina Schanke Funnemark har en spennende kompetanse for å videreutvikle Lånekassen på disse områdene, sier styreleder Seunn Smith-Tønnesen. 

Del & skriv ut: